(Even geduld bij het laden a.u.b.)

 


Een video van ons volledige, meest recente grote optreden, op Various Voices 2018 in München in mei 2018; met dank aan de organisatie.

Klik op het YouTube logo rechtsonder in de videobeelden in de linker kolom, om de video's op vol formaat op YouTube te bekijken.

 
 


Deze video komt van een geweldig optreden in München in 2011, ter gelegenheid van de 21e verjaardag van de Philhomoniker: Ich küsse Ihre Hand Madamme. Het blijft een doorslaand succes als iemand geheel onverwacht uit de zaal het podium op wordt gesleurd.
Deze en de volgende drie video's zijn gemaakt door Winfrid Parkinson van Die kleine Filmfabrik. Danke!

Home

  Intro   Agenda   Muziek   Mensen   Video's   Links   Contact   Archief

De tweede video van hetzelfde optreden op zaterdag 28 mei 2011 in de Alte Kongresshalle in München.
Op deze opname zingen we een mooie balade: If ever I could leave you uit de musical Camelot.

 

En de derde video, weer uit hetzelfde optreden in München.

Tijd voor een uitbundige (en uitputtende!) choreografie bij een lied van de Chords uit 1954: Life could be a dream, wellicht beter bekend als Sh-Boom.

 

De vierde en laatste HD video van ons optreden in München is weer een komisch nummer, van de Duitse groep The Wise Guys: Probier's mal mit 'nem Bass. (Probeer het eens met een bas). Iets wat de andere stemgroepen van het koor trouwens niet aanbevelen .

Dan drie video's gemaakt en nabewerkt door onze choreografe Hanna Samson. (Dikke zoenen voor al het werk Hanna!).

We beginnen met het ondeugende Veronika der Lenz ist da van de Comedian Harmonists, over alles dat begint te groeien in de lente...

Dan een tophit uit het nabije verleden: Herenleed. Met een eigen tekst op Der Speisezettel van Carl Zöllner (en in een arrangement van ons koormaatje Benno Jockweg van Homophon Münster), bezingen we de kwaaltjes die de ouder wordende heer bedreigen... Tot het allemaal eindigt met 'een mooie preek en één plakje cake'. U bent dus gewaarschuwd.

Nog een vrolijk nummer met een droevige afloop: De zusters Karamazov van Drs P, ofwel Tante Constance en tante Mathilde.

Mannenkoorts probeert altijd zo goed mogelijk te zingen. Maar soms is het tijd om even uit de band te springen, zoals op deze video van Gérard*, van een spontaan optreden in de foyer van het Comedia Theater tijdens de Gay Games in Keulen. Zangtechnisch verre van fraai, maar wat wás het gezellig. En het publiek zong uit volle borst mee met onze grote Keulse hit Dat Wasser vun Kölle.

*) Gérard, ook bedankt natuurlijk!

Kijk voor meer (oudere) video's op YouTube.

laatste update:
12 nov 2018

Terug omhoog